Over Zoë

Mijn vader vertelde me altijd toen ik klein was, dat ze in Nederlandse toiletten je urine moeten vasthouden. Mijn toiletbril raisers moeten iemands urine vasthouden. Dit was de verklaring van mijn vader in de jaren 70. Toen ik de wc-bril raiser voor een beetje goedkoper dan op ebay in Duitsland, kocht ik ze omdat ik een student was.

Nu, na het doen van het onderzoek op wc-bril raisers kon ik een stoel gekocht voor mezelf in de meeste wc-brillen. Ik besloot er een te maken voor mijn vrouw. Ik kocht een wc-bril in de grootte voor de grootte van mijn vrouw en maakte het van een wc-bril frame. Het is een beetje lastig, je moet het snijden in een grootte die comfortabel is voor jou. U zien hoe het is gemaakt in de foto's. Zodra u het snijdt, duurt het minder dan een minuut om het te monteren. Het duurt even, maar het resultaat is verbluffend.

Mijn visie

Mijn passie is het creëren van een platform dat mensen in staat stelt om mooie ontwerpen te maken, of het nu toilet of wc-bril, dat gemakkelijk kan worden gereproduceerd met slechts een paar tools en een paar basismaterialen, op een zodanige wijze dat ze een echt persoonlijke ervaring hebben.

De eerste stap was om mijn hoofd rond het idee van een stoelhouder en hoe het zou kunnen worden gemaakt. Dit is echt een doorlopend proces dat veel trial and error gaat, zowel in termen van de materialen die nodig zijn en de tools die ik nodig heb om de klus te klaren. Als gevolg hiervan wordt veel informatie gedeeld tussen mij en onze leden, evenals van de verschillende groepen die onze site hebben gebruikt, maar het doel is om dit te houden als een "levende" website waar u toegang hebt tot alle informatie als nieuwe materialen of stijlen van materialen beschikbaar komen, evenals meer te vinden over onze processen. De materialen die ik gebruik zijn meestal gerecycled plastic en hout (voor de stoelhouder en lade), evenals oude plastic folie, die is gesneden om een bepaald ontwerp te passen.

Mijn jeugd

Toen ik in 1998 mijn school afrondde, verhuisde ik naar Nederland voor een nieuwe start. Ik was alleen in staat om het toilet te gebruiken op school in het toilet gebied van mijn school, en mijn ouders waren echt boos. Dus begon ik een blog, om al mijn ervaringen te delen met een gemeenschappelijke wc-bril. Het resultaat is een echt populaire blog over wc-brillen.

In de eerste jaren van deze blog, ik vooral gericht op wc-bril riser opties en hoe de verschillende riser patronen werkte. Ik was vrij veel de enige man met wc-bril riser ervaringen, en het is een beetje verwarrend wanneer alle andere forumleden praten over hetzelfde. Maar nu ben ik aan het leren en verbeteren op mijn werk.

In de loop der jaren ben ik begonnen te posten op deze blog meer en meer. En hier zijn enkele berichten uit de jaren dat ik heb geschreven.

In 2016 werd ik geïnterviewd door het Televisieprogramma De Standaard van Nederlanden.

Hoeveel wilt u investeren? (Ik heb geen idee) We hebben een paar projecten op onze lijst. In het algemeen zijn we zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van een openbaar toilet met een breed scala aan producten. Bijvoorbeeld, het idee van het aanbieden van een stoel met een volledig scala aan wc-bril ontwerpen is een mogelijkheid. We willen ook een platform bieden voor ontwerp, marketing en distributie. We hebben een project met wat ontwerp en marketing ervaring, maar het vergt een lange tijd om het op gang te krijgen. In de tussentijd willen we heel graag een nieuw project starten. We hebben veel ideeën, maar niet genoeg middelen om ze uit te voeren. Dus vragen we u om hulp.

Ik ben geboren in Nederland, en woon in het Verenigd Koninkrijk, en zijn een fervent gebruiker van deze zetels voor het laatste jaar of zo.

Ik was onlangs geïnspireerd door een interessante post over deze zetels van een Britse blog die vroeg waarom ik geen moeite had met het verwijderen van mijn stoel uit het toilet. Zoals ik al zei, ik heb nog nooit problemen gehad met het verwijderen van stoelen, maar ik ga proberen en geven een aantal tips die ik heb geleerd tijdens het afgelopen jaar dat ik met behulp van deze stoelen (en andere wc-bril producten) voor de eerste keer. Er is een kleine hoeveelheid beweging die vrij normaal is, en het is niet pijnlijk. Ik moet ook vermelden dat de stoel niet daadwerkelijk draaien. Dit betekent dat u uw wc-papier plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het op de stoel glijdt wanneer u een stortplaats neemt, omdat het niet zal draaien en uit de sleuf steekt.